Dezvoltare personala

Adevăratele comori ale unui om se află în sufletul său… sunt toate sentimentele frumoase, forţa cu care se ridică ori de câte ori viaţa îl îngenunchează, spiritul liber, bunătatea, generozitatea cu care împarte tot ce are mai bun şi mai frumos, credinţa şi iubirea cu care se dăruieşte lumii… Iar fără aceste comori, până şi cei mai bogaţi oameni sunt foarte, foarte săraci…

Imi plac oamenii sinceri si modesti care stiu sa-ti arete ceea ce simt prin lumina ochilor, prin faptul ca le pasa de tine, care te iubesc in tacere, care vorbesc putin dar care prin-un singur gest te fac sa te simti special si iubit. Iubesc oamenii simplii, plini de farmecul acela care vine din suflet si lumineaza totul in jur, oamenii care prin zambetul lor ma fac sa ma simt fiica Universului. Iubesc oamenii care ma cauta fara un motiv anume doar ca sa ma intrebe ce mai fac, pentru care omenia inseamna singura mostenire care trebuie transmisa mai departe.

Oamenii sunt de două feluri: realiști și visători. Realiștii știu încotro se îndreaptă, visătorii au ajuns deja.

Mulţi aud, puţini ascultă, dar şi mai puţini înţeleg.

Cartile nu-s ca sa ajunga la minte, dar in primul rand sa ajunga la inima.Citim carti nu ca sa fim destepti, ci ca sa facem lucruri destepte!

Se corecteaza tipare vechi, obiceiuri si mentalitati vechi, dar care nu te ajuta sa fii mai bun, pe care le ai si le folosesti inconstient, dar si cand te trezesti si simti si experimentezi viata in varianta ta mai buna, deja nici nu te mai uiti inapoi si vrei sa te bucuri cat mai mult de noul eu! Si 🙂devii inspiratie, 😉 chiar si pentru incapatanati!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s